Februárové výsledky našich družstiev

13.02.2023 07:41

MIKROLIGA

Posledný januárový víkend  sa na našej palubovke  na ZŠ na Hôrke organizoval turnaj Mikroligy.  Za účasti družstiev

 

ML.MINI

BKM Junior UKF Nitra - BK Lokomotíva Sereď 18:30
Žákovičová 2, Filipová 6, Andelova  1, Maríková  9, Jurčová 2,

Druhý zápas 20:21
Jamrichová 2, Ottingerova 6, Filipová 1, Žákovičová 6, Maríková 5

Prvý zápas bol v dominancii družstva Sereď, aj keď posledná štvrtina z našej strany bola veľmi dobre odohratá, kedy dievčatá začali bojovať, získavať lopty a uvedomili si, že súper môže byť poraziteľný.  S týmto odhodlaním sme nastúpili do druhého zápasu, ktorý bol z našej strany lepší ako prvý.  Škoda nepremenených košov spod koša, nakoniec z toho bola prehra o jeden bod. Avšak  aj keď zápasy neboli pre nás uspešné  dievčatá si zaslúžia pochvalu.

ST.MINI

BKM Junior UKF Nitra - BK Vráble      48:24 (24:12)

Ševčíková 18, Kopčeková 12, Mariková 6, Rajtárová 6, Ottingerová 4, Adamíčková 2
 
BKM Junior UKF Nitra - BK Vráble        81:36 (43:20)
Kopčeková 20, Mariková 18, Ševčíková 18, Ferraj 9, Ottingerová 8, Filipová 4, Dömöšová 2, Rajtárová 2
 
J. Čomaj (tréner): " V sobotu odohrali naše staršie mini ďalšie kolo. Na domácej palubovke privítali Vráble. Do obidvoch zápasov sme nastúpili veľmi dobre, súper mal problémy s našou obranou, z čoho pramenili ľahké koše z rýchlych protiútokov. V zápasoch bolo krásne vidieť, ako si dievčatá zápasy užívali a bavili sa basketbalom. Snažili sa hrať kolektívne, prihrávali si, čo nás ako trénerov veľmi teší. Každá jedna hráčka si dnes zahrala do sýtosti, no mrzieť nás môže to, že nie každej sa podarilo skórovať.
Veríme, že si túto pozitívnu vlnu prenesieme aj do ďalšieho dvojzápasu, ktorý odohráme v nedeľu 5.3. doma proti Starej Turej."
 

ŽIACKY