Staň sa basketbalistkou v BKM JUNIOR

15.08.2020 20:44

Informácie pre dievčatá, ktoré sa chcú stať basketbalistkami:

Tréningy začínajú 01.10.2020 na ZŠ na Hôrke.
PONDELOK a STREDU
15:30
- 16:30

Vstup do telocvične je z bočnej strany budovy školy

BASKETBALOVÉ KRÚŽKY (prípravky) začínajú na  ZŠ Škultéyho, ZŠ Beethovenova a ZŠ Tulipánová od 01.10.2020

Aj v tejto sezóne sa môžeš stať basketbalistkou.
V detstve každé dieťa sníva, čím by chcelo byť. Buď basketbalistkou v našom klube.  Zdá sa ti to veľmi zložité? Vôbec nie. Od septembra otvárame nové prípravky. Čo to znamená ? V prvom rade kopec zábavy.  Spoznáš nové kamarátky, alebo ak sa bojíš, zober so sebou na tréning  aj svoju  kamošku a budete dve-tri....  

Od samých základov naučíme dievčatá ako sa dribluje, dávajú koše, naučíme ťa, čo je to dvojtakt. A  nie len to 

  Basketbal je krásny šport, ktorý ponúka mnoho možností. Nie je to len o tom dávať koše a skórovať, poprípade behať zo strany na stranu. Je to kolektívny šport, v ktorom treba rozmýšľať, spolupracovať na ihrisku, byť tímový hráč.
Naučí ťa, tešiť sa z výhier a poučiť sa z prehier. Nikdy to nevzdať, lebo ani v polovici zápasu nemusí byť rozhodnuté o víťazovi.  
Súťaživosť, disciplína, kondícia, tímovosť, flexibilita, koordinácia, spolupráca, bojovnosť, radosť z výhier, radosť z hry, spoznávanie nových miest, nové kamarátky - toto všetko je BASKETBAL. 

Rodičia, obraciame sa aj na Vás. Buďte hrdý rodič malej basketbalistky. V dnešnej uponáhľanej dobe, plnej sociálnych sietí a technológií, dajte svojej dcére možnosť rozumne využiť jej voľný čas. Hodinu a pól, poprípade dve hodiny bude mať Vaša dcéra pohyb a športovú aktivitu pod vedením skúsených trénerov. Naučíme ju behať, hýbať sa, ale čo je najdôležitejšie baviť sa športom.   

Hľadáme dievčatá, z ktorejkoľvek časti Nitry, ktoré sú narodené v roku 2010-2013.