Staršie mini mali plný víkend zápasov

04.12.2023 07:58

V sobotu staršie mini vycesovali na dvojzápasy, ktoré sa odohrali na palubovke BK Vráble. Kde si zmerali sily, proti domácemu družstvu, ktoré v zápase využilo domáce prostredie a hráčky BK Vráble boli úspešnejšie. Naše dievčatá si napravili chuť proti druhému súperovi a druhý zápas jednoznačne vyhrali. Čo je veľmi potešujúce je to, že v tomto zápase proti dievčatám zo Žiliny nastrielali až 74 bodov.

Výsledky zápasov:
BK Vráble - BKM Junior UKF Nitra
48:34

BKM JUNIOR UKF Nitra - BKM Žilina 
74:34

Po dvoch zápasoch v sobotu, nás v nedeľu čakala organizácia zápasov na našej palubovke, kde sme si zmerali sily proti družstvu Slávie Banskej Bystrice a Piešťanským Čajočkám.

Piešťanské Čajočky - BKM Junior UKF Nitra
52:43

Ottingerová 11, Pašková 8, Filipová 8, Šinglarová 7, Bednárová 3, Žákovičová 2, Šablatúrová 2.

BKM Junior UKF Nitra - Slávia ŠKP Banská Bystrica
29:48

Filipová 19, Šablatúrová 4, Šinglarova 2, Pašková 2, Bednárová 2.

Eliška Dobošová - trénerka: "Naše minižiačky majú za sebou náročný víkend plný zápasov. V sobotu sme odohrali vo Vrábloch zápas proti domácim, v ktorom sme kvôli zlej obrane prišli o vstup do zápasu, a tak nám dievčatá z Vrábeľ bodovo ušli hneď v prvom polčase. V druhom polčase sme síce predviedli pekný, bojovný basketbal, no súpera sme nedobehli. V druhom zápase sme sa snažili vyvarovať predchádzajúcim chybám a výrazne zlepšiť obranu. Baby predviedli bojovný výkon, ktorý nám zaručil jednoznačné víťazstvo.

V nedeľu sme hrali konečne na domácej palubovke. Žiaľ, neúspešne. S Piešťanskými Čajočkami sme odohrali pekný a napínavý zápas, ktorý však do víťazného konca dotiahli Čajočky. Zápas s Bystricou nám však naozaj nevyšiel. Bohužiaľ, týmto prehratým zápasom sme ukončili basketbalový rok 2023 a my s trénerkou pevne dúfame, že po dlhej hracej pauze si baby oddýchnu a začiatkom roka 2024 nájdeme motiváciu opäť vyhrávať a makať na 100%."