Staršie mini úspešné na Slovane

02.05.2023 09:02

STARŠIE MINI VYHRALI OBA ZÁPASY

BK Slovan Bratislava - BKM Junior UKF Nitra      
30:60 (10:31)

Kopčeková 12, Ottingerová 11, Filipová 8, Mariková 8, Ševčíková 6, Ferraj 5, Benčeková 4, Adamíčková 3, Sládeková 2, Dömöšová 1
 
BK Slovan Bratislava - BKM Junior UKF Nitra      
42:52 (16:23)
Ševčíková 17, Kopčeková 15, Filipová 6, Dömöšová 4, Ferraj 3, Mariková 3, Benčeková 2, Jamrichová 2
 

 

trénerka M. Barthová: V sobotu  sme odohrali prvý dvojzápas o 5.miesto v celkovom umiestnení v tabuľke proti družstvu BK Slovan Bratislava. V prvom zápase dievčatá ukázali veľkú bojovnosť a chuť vyhrať. Od začiatku zápasu sme mali na vrch po všetkých basketbalových stránkach a vyhrali sme 30 bodovým rozdieľom.V druhom zápase to už však bolo o niečom inom. Pár neúspešných strieľ, zbytočné fauly a straty lôpt spôsobili drámu až do konca zápasu. Pozitívnou stránkou však bolo, že sme nedali hlavu dole a aj baby ,,na lavičke,, odviedli skvelú prácu a fandili z plných pľúc. Všetci sme bojovali až do posledných sekúnd a dokázali sme vyhrať o 10 bodov. V danom momente som si ako trénerka uvedomila, aký veľký pokrok sme spravili od začiatku sezóny po mentálnej stránke.

Ešte by som chcela dodať, že náš tréner odviedol tiež skvelú prácu :).  Pred pár dňami sa stal hrdým tatkom, v mene celého družstva by sme chceli tieto dve výhry venovať práve jemu a celej rodinke."

 

NAJMENŠIE NA MIKROLIGE V SEREDI

 Ďalší mikroligový turnaj absolovavali naše najmenšie v Seredi, kde si zmerali sily proti domácim, Piešťanom a Trnave.