Staršie mini zabojovali a zvíťazili

17.10.2023 07:41

STARŠIE MINI

Staršie mini si pripisujú prvú výhru. Víťaznú radosť môžete vidieť aj na videu. Dievčatám gratulujeme, len tak ďalej, pekne postupne si pripisovať víťazné skalpy.
 
BK Vráble - BKM Junior UKF Nitra 60:40
Body: Šinglárová 6, Filipová 10, Jurčová 3, Ondrušková 2, Ottingerová 2, Jamrichová 4, Maríková 8, Andelová 2, Šablatúrová 2, Bednárová 1.
 
BKM Junior UKF Nitra - Slávia ŠKP Banská Bystrica 37:34
Body: Filipová 16, Ondrušková 6, Ottingerová 2, Jamrichová 1, Pašková 3, Bednárová 2, Maríková 2, Pappová L. 2, Šinglarová 1 Šablatúrová 2.
 
Eliška Dobošová - trénerka: "V sobotu nám konečne začala súťaž a čakala na nás prvá dvojica súperov vo Vrábľoch, kde sme sa okrem domácich dievčat basketbalovo stretli aj s družstvom Banskej Bystrice. Baby vstúpili do prvého zápasu nebojácne a vďaka ich bojovnosti a skvelej obrane sme so súperom držali prvý polčas krok. Ten skončil nerozhodne 26:26. V tretej štvrtine nám dievčatá z Vrábel dali množstvo košov, úspešne doskakovali loptu a my sme zrazu prehrávali o viac ako 20 bodov. Po katastrofickom závere prvého zápasu sme sa však snažili na zápas zabudnúť a sústrediť sa na Bystričanky, ktoré nám v prvej štvrtine dali zabrať doslova bleskovými protiútokmi. V druhej štvrtine však naše baby zamakali a dostali sa do vedenia. Polčas sme vyhrali o 9 bodov, no Bystrica sa v tretej tretine na naše dievčatá rýchlo dotiahla. Bol to napínavý, vyrovnaný zápas, ktorý sme vďaka našej koncentrácii a skvele zahratej poslednej štvrtine dotiahli do vysneného víťazného konca. Ja pevne dúfam, že nás bude čakať týchto radostných pozápasových momentov stále viac. Baby si ich zaslúžia :) "