Staršie žiačky a Majstrovstvá Slovenska

03.06.2024 09:00

Staršie žiačky   tento víkend  čaká záver sezóny. Od piatka  07.06.2024 až do nedele 09. 06.2024 zabojujú na Majstrovstvách Slovenska. Naše družstvo ukončilo nadstavbu súťaže o 1. až 8. miesto na čele tabuľky, avšak  aj napriek tomu, že sme skončili prvé a mali právo organizovať záverečný finálový turnaj, tak Majstrovstvá Slovenska neorganizuje náš klub.
Nie že by sme nechceli, chceli. Po minuloročnej odmakanej robote na finálovom turnaji U14 sme už vedeli čo nás čaká. Bohužiaľ v Nitre máme len dve haly, ktoré spĺňajú pravidlá pre organizovanie finálového turnaja. Mestská hala, ktorá je dlhodobo v tomto termíne obsadená a Hala SPU. Práve túto druhú halu sme mali prisľúbenú, že ju môžeme využiť na organizáciu MSR, avšak na poslednú chvíľu sme sa dozvedeli, že rekonštrukcia haly SPU začne už koncom mája. Neostávalo nám nič iné ako odstúpiť  od udporiadania MSR.
 Finálový turnaj sa preto odohrá v Poprade.

Finálový turnaj U15 straších žiačok sa už nehrá  formou každý s každým, ale hrá sa ako keby play off kľúča, tzn že poznáme len súpera, s ktorým odohráme prvý turnajový zápas. V piatok nastúpime proti ORAVA Bascats, ktoré si vybojovali postup na MSR v baráži. 

 My dúfame, že aj keď sa nehrá u nás, tak rodičia a všetci naši fanúšikovia si nájdu čas a vycestujú do Popradu, aby podporili naše dievčatá.