Žiačky a mikroliga mali úspešný víkend

14.03.2022 09:23
Žiačky U14 
BKM Junior UKF Nitra - BK AS Trenčín (41:17) 74:21
Šafárikova 9, Buchová 20, Vnučková 18, Takačová 11, Mariková, Podobová 4, Bírová L. 4, Korecová 2 ,Bírová E. 2,
 
BKM Junior UKF Nitra - BK AS Trenčín (33:16) 74:22
Šafárikova 10, Buchová 12, Vnučková 2, Takačová 21, Mariková 10, Podobová 5, Korecová 8, Bírová E. 4, Bírová L. 2,
 
"Nastúpili sme na domáci zápas proti súperovi, ktorý je mimo súťaže v kategórii žiačok. Od úvodu sme si vytvorili 10 bodový náskok, ktorý sme v každej štvrtine zveľaďovali. Základom bola dobrá obrana, kde v druhej polovici sme súperkám dovolili skórovať len dvakrát. Boli sme radi, že dievčatá skúšali herné kombinácie, ktoré v posledných týždňoch trénujeme. Vyzdvihol by som bojovný výkon Hanky v druhom zápase, kde plnila úlohy a podarilo sa jej aj bodovo presadiť. Štandardne podala výborný výkon Tamara, ktorá sa v druhom zápase zranila a vypadla zo zápasu. Striedavo výborný výkon podali všetky dievčatá a celkový obraz hry bol dobrý, dievčatá sa už viac vidia na  ihrisku a hrajú viac kolektívne. Verím, že ich tento výsledok nakopne v ďalšom tréningu a budeme pokračovať na víťaznej vlne." Asistent Takáč
 
 
 
MIKROLIGA
Mikroliga a naše najmladšie družstvo. V Šamoríne sa uskutočnilo prvé kolo mikroligy a my sme odohrali svoje prvé zápasy. Odohrali sme zápasy s družstvom z Piešťan, Serede a Šamorína. Medzi zápasmi sa odohrali sútaže v zručnostiach ako dribling, prihrávky a streľba na kôš.
Akcia bola veľmi vydarená a dievčatá okrem prvých zápasových skúseností si užili aj kopec zábavy. Tešíme sa, že nám vzniká ďalšie nádejné družstvo.
Ak chcete svoje dieťa prihlásiť k nám, trénujeme na ZŠ Tulipánová utorok a štvrtok o 14:00 a ZŠ na Hôrke.